Letalske karte Ljubljana – Istanbul

Potovanje med Ljubljano in Istanbulom je postalo enostavnejše in dostopnejše z letalskimi kartami. Istanbul je edinstveno mesto, ki je na sotočju Evrope in Azije, in je polno kulture, zgodovine in čudovitih znamenitosti. Letalske družbe, ki ponujajo lete med Ljubljano in Istanbulom, so Turkish Airlines, Pegasus Airlines in SunExpress.

Turkish Airlines je najbolj priljubljena letalska družba, ki ponuja lete med Ljubljano in Istanbulom. Imajo let od Ljubljane do Istanbula večkrat na teden in let traja približno 2 uri. Turkish Airlines ponuja različne storitve, odvisno od vaših potreb in proračuna. Nudijo ekonomski razred, poslovni razred in prvi razred. Poslovni in prvi razred sta opremljena z udobnimi sedeži, boljšo hrano in večjim prostorom za noge. Turkish Airlines je znana tudi po svojih prijaznih in ustrežljivih kabinskem osebju.

Pegasus Airlines je druga možnost za lete med Ljubljano in Istanbulom. Letalska družba ponuja lete po konkurenčnih cenah in ima redne lete iz Ljubljane do Istanbula. Njihova storitev je osredotočena na ekonomski razred, vendar nudijo nekaj dodatnih storitev, kot so Wi-Fi, možnost izbire sedeža in hrane. Let traja približno 2 uri in 15 minut.

SunExpress je tretja možnost za lete med Ljubljano in Istanbulom. Letalska družba je specializirana za lete med Turčijo in Evropo ter ima redne lete med Ljubljano in Istanbulom. Njihova storitev je osredotočena na ekonomski razred, vendar nudijo nekaj dodatnih storitev, kot so možnost izbire sedeža in hrane. Let traja približno 2 uri in 15 minut.

Pri nakupu letalske karte je pomembno upoštevati tudi dodatne stroške, kot so stroški za preverjanje prtljage, dodatna sedežna mesta ali obroke na letalu. Prav tako je pomembno, da preverite pogoje letenja, kot so omejitev teže prtljage, čas prihoda na letališče in politiko letalske družbe glede sprememb in odpovedi leta.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja